Hoge Precisie Zelf het Vastklinken Nagelbevestigingsmiddelen/Gelijke Hoofdnagels voor Bladmetaal

        Geval de Gelijke Hoofd zelf-Vastklinkt Nagels Van gehard staal voor Bladmetaal

 

Materiaal

Staal
Hoofdstijl Gelijk Hoofd
Eindig Geplateerd zink
Grootte Al Norm
Pakket Binnen plastic bag+carton+pallet
Betalingstermijn L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Certificatie ISO9001: 2015, SGS, RoHS, Bureau Veritas
De naverkoopdienst Als er om het even welke kwaliteitsproblemen zijn, gelieve met ons in een keer te contacteren

 

 

Productomschrijving

De zelf het vastklinken nagel is een ingepast bevestigingsmiddel of een duidelijke speld die een speciaal gevormd platform en een gecombineerde sluitenring onder het hoofd opneemt. Wanneer gedrukt in bladmateriaal verplaatst het platform wat materiaal in de sluitenring, daardoor op zijn plaats beveiligend het bevestigingsmiddel. Dit resulteert in een hoge torsie en ontslaat het bestand bevestigen.

Hoge Precisie Zelf het Vastklinken Nagelbevestigingsmiddelen/Gelijke Hoofdnagels voor Bladmetaal

De gelijke Hoofd zelf-vastklinkt nagel wordt opgenomen door te plaatsen en in een behoorlijk gerangschikt gat dan te drukken in positie via gebruik van om het even welk standaardpersapparaat. Het metaal door het drukkende proces wordt verplaatst stroomt rond de ribben en in de groef die tot een gelijk-hoofdassemblage leiden die. De nagel is gesloten in het blad die hoogte verstrekken torsie-uit en ontslaat weerstand.Hoge Precisie Zelf het Vastklinken Nagelbevestigingsmiddelen/Gelijke Hoofdnagels voor Bladmetaal

Hoge Precisie Zelf het Vastklinken Nagelbevestigingsmiddelen/Gelijke Hoofdnagels voor BladmetaalHoge Precisie Zelf het Vastklinken Nagelbevestigingsmiddelen/Gelijke Hoofdnagels voor BladmetaalHoge Precisie Zelf het Vastklinken Nagelbevestigingsmiddelen/Gelijke Hoofdnagels voor Bladmetaal

Bedrijfinleiding

De Hardwareco. van Ningbooukailuo, Ltd werd opgericht in 1999, is een belangrijke vervaardiging en een leverancier van bevestigingsmiddelen met een geschiedenis van product en de dienst meer dan 19 jaar geweest. Deze verplichting heeft niet gewankeld omdat de volledige klantentevredenheid altijd onze No.1-prioriteit is.

 

 

Wij duren in het principe van „Kwaliteit voort en de integriteit is de reddingslijn van het onderhoud en de ontwikkeling van een onderneming“ en doet ons beste u beste bevestigingsmiddelen, meeste gunstige prijs, snelste levering en de beste diensten aanbieden. Wij hopen oprecht uw betrouwbare leverancier en partner te zijn.

Hoge Precisie Zelf het Vastklinken Nagelbevestigingsmiddelen/Gelijke Hoofdnagels voor Bladmetaal

Hoge Precisie Zelf het Vastklinken Nagelbevestigingsmiddelen/Gelijke Hoofdnagels voor BladmetaalHoge Precisie Zelf het Vastklinken Nagelbevestigingsmiddelen/Gelijke Hoofdnagels voor Bladmetaal

Hoge Precisie Zelf het Vastklinken Nagelbevestigingsmiddelen/Gelijke Hoofdnagels voor Bladmetaal

FAQ

 

Q: Hoe laat u me op u vertrouwen?

A: Wij hebben de eigen invoer & voeren net uit, en wij zijn Gouden lid van alibaba en gemaakt in China, krijgen wij kredietgarantie van Alibaba Group. u kunt een orde door alibaba aan ons direct maken.

 

Q: Hoe ongeveer uw prijs?

A: Hoog - kwaliteitsproducten met redelijke prijs. Gelieve te geven me onderzoeken, zal ik citeerde u een prijs want u in een keer verwijst.

 

Q: Hoe controleert u uw kwaliteit?

A: Wij hebben binnenshuis onze QC dagelijks en huurderde partij voor willekeurig inspectie.

 

Q: Kon u vrije steekproeven verstrekken?

A: Voor onze regelmatige producten, bieden wij vrije steekproeven aan. Voor aangepaste en bouten die, die laadt behoefte bewerken vormen. Alle vrije steekproeven zonder zijn koerier laden.

 

Q: Keurt u kleine orde goed?

A: Zeker, kunnen wij om het even welke orden goedkeuren, houden wij veel voorraad voor AL ROESTVRIJ STAALbevestigingsmiddel, KOOLSTOFSTAALnoot EN de DEELbout, zoals de noot van de hexuitdraailas, kooinoot, vleugelmoer, vierkante lasnoot, GLB-noot, hexuitdraainoot, flensnoot. Metrische 8.8Grade, de Hexuitdraaibout van 10.9Grade 12.9Grade en de schroef van de Hexuitdraaicontactdoos GLB, Deel ASME Hexuitdraaiglb schroef.

 

Als u in zelf-Vastklinkt Nagels geinteresseerd bent, gelieve te aarzelen niet om ons met de elektronische post te versturen of ons te roepen. Ons professioneel team zal assit u aan kocht de kwaliteitsproducten.

Keer terug aanProducten
Keer terug aan

Kleine Elektroschroeven

Oproepen ons
Contactleverancier
Veranderingstaal