Van de Machineschroeven van het bundel het Hoofdstaal Geplateerde Zink van de Aandrijvingsm3 M4 M5 M6 van Phillips

Productomschrijving

Productennaam Hoofd de Machineschroef van de Phillipsbundel
Grootte M5-M10
Materiaal Koolstofstaal, Roestvrij staal
Hoofdstijlen Bundelhoofd
Aandrijvingsstijlen Phillipsaandrijving
Verpakking Binnen Plastic Bag+Carton+Pallet

Machineschroeven

De machineschroeven zijn uniform ingepaste schroeven van ¼ duim nominale diameter of minder wordt dat ontworpen om in uniform ingepaste noten of ingepaste gaten in de delen worden ingepast zij bedoeld zijn vast te maken. De machineschroeven zijn beschikbaar in een brede serie van configuraties, materialen, bestuurders hoofdtypes en grootte. Zoals hun naam impliceert, worden de machineschroeven gebruikt om diverse componenten in machines, hulpmiddelen, toestellen, elektronische apparaten en voertuigen van elke beschrijving samen vast te maken. Zij zijn beschikbaar in vrijwel elk materiaal met inbegrip van staal, roestvrij staal, messing en zelfs nylon.

Van de Machineschroeven van het bundel het Hoofdstaal Geplateerde Zink van de Aandrijvingsm3 M4 M5 M6 van PhillipsVan de Machineschroeven van het bundel het Hoofdstaal Geplateerde Zink van de Aandrijvingsm3 M4 M5 M6 van Phillips

Eenvormige Draden

De eenvormige draden handhaven de nauwkeurige zelfde diameter door de volledige lengte van de ingepaste sectie van het bevestigingsmiddel. Dit is in tegenstelling tot verminderde draden met een gericht eind zoals op houten schroeven, die bedoeld zijn om hun eigen draad in zachtere houten of de kunststof te snijden zij in worden ingepast.

Van de Machineschroeven van het bundel het Hoofdstaal Geplateerde Zink van de Aandrijvingsm3 M4 M5 M6 van PhillipsVan de Machineschroeven van het bundel het Hoofdstaal Geplateerde Zink van de Aandrijvingsm3 M4 M5 M6 van Phillips

Het vastmaken Toepassingen

De machineschroeven zijn veelzijdig in het aantal types van verbindingen zij kunnen vastmaken. Zij kunnen voor het vastmaken van twee of meer componenten worden gebruikt met door gaten en een noot achter alle componenten. Zij kunnen door twee of meer componenten worden overgegaan en dan definitief in de achterste component worden ingepast, die stevig en uniform ingepast is en als noot in de verbinding dienst doet. Twee het verzetten zich machineschroeven kunnen ook met ingepaste koppelingen om twee platen of raad te scheiden door de afstand worden gebruikt gelijk aan de lengte van de koppeling. De machineschroeven worden ook gebruikt voor vele types van elektroverbindingen en eindstroken. Zij worden ook gebruikt om velen vast te maken gasketed apparaten die samen zoals waterdichte motoromhulsels worden geklemd. Zij kunnen ook in PEM-merkbevestigingsmiddelen worden ingepast, die ingepaste metaaldietussenvoegsels net in plastic delen worden gegoten zijn.

Van de Machineschroeven van het bundel het Hoofdstaal Geplateerde Zink van de Aandrijvingsm3 M4 M5 M6 van PhillipsVan de Machineschroeven van het bundel het Hoofdstaal Geplateerde Zink van de Aandrijvingsm3 M4 M5 M6 van Phillips

Bedrijfinleiding

De Hardwareco. van Ningbooukailuo, Ltd werd opgericht in 1999, is een belangrijke vervaardiging en een leverancier van bevestigingsmiddelen met een geschiedenis van product en de dienst meer dan 19 jaar geweest. Deze verplichting heeft niet gewankeld omdat de volledige klantentevredenheid altijd onze No.1-prioriteit is. Wij duren in het principe van „Kwaliteit voort en de integriteit is de reddingslijn van het onderhoud en de ontwikkeling van een onderneming“ en doet ons beste u beste bevestigingsmiddelen, meeste gunstige prijs, snelste levering en de beste diensten aanbieden. Wij hopen oprecht uw betrouwbare leverancier en partner te zijn.

 

De naverkoopdienst

1: De vrije reden voor terugkeer binnen 7 dagen na ontving de goederen.

2: De begeleiding van het productgebruik.

3: Productkwaliteit het volgen.

4: De verschrikkelijk naverkoopdienst: 24hours*365days

Van de Machineschroeven van het bundel het Hoofdstaal Geplateerde Zink van de Aandrijvingsm3 M4 M5 M6 van Phillips

Van de Machineschroeven van het bundel het Hoofdstaal Geplateerde Zink van de Aandrijvingsm3 M4 M5 M6 van PhillipsVan de Machineschroeven van het bundel het Hoofdstaal Geplateerde Zink van de Aandrijvingsm3 M4 M5 M6 van PhillipsVan de Machineschroeven van het bundel het Hoofdstaal Geplateerde Zink van de Aandrijvingsm3 M4 M5 M6 van PhillipsVan de Machineschroeven van het bundel het Hoofdstaal Geplateerde Zink van de Aandrijvingsm3 M4 M5 M6 van PhillipsVan de Machineschroeven van het bundel het Hoofdstaal Geplateerde Zink van de Aandrijvingsm3 M4 M5 M6 van Phillips

 

FAQ

Q: Hoe ongeveer uw prijs?

A: Hoog - kwaliteitsproducten met redelijke prijs. Gelieve te geven me onderzoeken, zal ik citeerde u een prijs want u in een keer verwijst.

 

Q: Hoe controleert u uw kwaliteit?

A: Wij hebben binnenshuis onze QC dagelijks en huurderde partij voor willekeurig inspectie.

 

Q: Kon u vrije steekproeven verstrekken?

A: Voor onze regelmatige producten, bieden wij vrije steekproeven aan. Voor aangepaste en bouten die, die laadt behoefte bewerken vormen. Alle vrije steekproeven zonder zijn koerier laden.

 

Q: Keurt u kleine orde goed?

A: Zeker, kunnen wij om het even welke orden goedkeuren, houden wij veel voorraad voor AL ROESTVRIJ STAALbevestigingsmiddel, KOOLSTOFSTAALnoot EN de DEELbout, zoals de noot van de hexuitdraailas, kooinoot, vleugelmoer, vierkante lasnoot, GLB-noot, hexuitdraainoot, flensnoot. Metrische 8.8Grade, de Hexuitdraaibout van 10.9Grade 12.9Grade en de schroef van de Hexuitdraaicontactdoos GLB, Deel ASME Hexuitdraaiglb schroef.

 

Q: Hoe ongeveer uw levertijd?

A: Het algemene spreken, als de goederen in voorraad zijn, kunnen wij levering kunnen hen met 2-5days, als de hoeveelheid 1-2container is, wij u met 18-25days geven, als de hoeveelheid container is meer dan 2 en u zeer dringend bent, wij kunnen fabrieks prioritaire opbrengst laten uw goederen.

 

Keer terug aanProducten
Keer terug aan

De Schroeven van de staalmachine

Oproepen ons
Contactleverancier
Veranderingstaal