DIN 557 Standaard Ruwe Draadnoten/304 Roestvrij staal Vierkante Noten M3

DIN 557 Standaard Ruwe Draad 304 Roestvrij staal Vierkante Noten M3

Materiaal 304 roestvrij staal
Draadtype Ruwe Draad
Oppervlaktebehandeling Duidelijk
Rang A2-70
Grootte M3
Certificatie ISO9001: 2015, SGS, RoHS, Bureau Veritas
De naverkoopdienst Als er om het even welke kwaliteitsproblemen zijn, gelieve met ons in een keer te contacteren

 

Productomschrijving

Een vierkante noot is een vier-opgeruimde noot. Vergeleken bij standaardhexuitdraainoten, hebben de vierkante noten een grotere oppervlakte in contact met het deel die, en verstrekken daarom grotere weerstand tegen het losmaken worden vastgemaakt (niettemin ook grotere weerstand tegen het aanhalen). Zij zullen ook veel minder waarschijnlijk rond maken-weg na herhaalde het losmaken/het aanhalen cycli worden. De vierkante noten worden typisch gekoppeld met vierkant-geleide bouten. De vierkante noten worden gebruikt samen met vlakke wasmachines om schade van zijn scherpe randen te vermijden en helpt om de sterkte van het bevestigingsmiddel te verhogen.

DIN 557 Standaard Ruwe Draadnoten/304 Roestvrij staal Vierkante Noten M3DIN 557 Standaard Ruwe Draadnoten/304 Roestvrij staal Vierkante Noten M3

 

Toepassing

Algemeen gebruikt in meubilair als blinde noot, worden zij ook gebruikt in spoorkanalen om het draaien van spoor te verhinderen wanneer de druk wordt toegepast. Zij worden ook gebruikt om perfecte stichting in metaalkanalen voor verborgen bevestigingsmiddelen te maken.

DIN 557 Standaard Ruwe Draadnoten/304 Roestvrij staal Vierkante Noten M3DIN 557 Standaard Ruwe Draadnoten/304 Roestvrij staal Vierkante Noten M3

Bedrijfinleiding

De Hardwareco. van Ningbooukailuo, Ltd werd opgericht in 1999, is een belangrijke vervaardiging en een leverancier van bevestigingsmiddelen met een geschiedenis van product en de dienst meer dan 19 jaar geweest. Deze verplichting heeft niet gewankeld omdat de volledige klantentevredenheid altijd onze No.1-prioriteit is.

Wij duren in het principe van „Kwaliteit voort en de integriteit is de reddingslijn van het onderhoud en de ontwikkeling van een onderneming“ en doet ons beste u beste bevestigingsmiddelen, meeste gunstige prijs, snelste levering en de beste diensten aanbieden. Wij hopen oprecht uw betrouwbare leverancier en partner te zijn.

 

 

DIN 557 Standaard Ruwe Draadnoten/304 Roestvrij staal Vierkante Noten M3

DIN 557 Standaard Ruwe Draadnoten/304 Roestvrij staal Vierkante Noten M3DIN 557 Standaard Ruwe Draadnoten/304 Roestvrij staal Vierkante Noten M3

FAQ

 

Q: Hoe ongeveer uw prijs?

A: Hoog - kwaliteitsproducten met redelijke prijs. Gelieve te geven me onderzoeken, zal ik citeerde u een prijs want u in een keer verwijst.

 

Q: Hoe controleert u uw kwaliteit?

A: Wij hebben binnenshuis onze QC dagelijks en huurderde partij voor willekeurig inspectie.

 

Q: Kon u vrije steekproeven verstrekken?

A: Voor onze regelmatige producten, bieden wij vrije steekproeven aan. Voor aangepaste en bouten die, die laadt behoefte bewerken vormen. Alle vrije steekproeven zonder zijn koerier laden.

 

Q: Keurt u kleine orde goed?

A: Zeker, kunnen wij om het even welke orden goedkeuren, houden wij veel voorraad voor AL ROESTVRIJ STAALbevestigingsmiddel, KOOLSTOFSTAALnoot EN de DEELbout, zoals de noot van de hexuitdraailas, kooinoot, vleugelmoer, vierkante lasnoot, GLB-noot, hexuitdraainoot, flensnoot. Metrische 8.8Grade, de Hexuitdraaibout van 10.9Grade 12.9Grade en de schroef van de Hexuitdraaicontactdoos GLB, Deel ASME Hexuitdraaiglb schroef.

 

Q: Hoe ongeveer uw levertijd?

A: Het algemene spreken, als de goederen in voorraad zijn, kunnen wij levering kunnen hen met 2-5days, als de hoeveelheid 1-2container is, wij u met 18-25days geven, als de hoeveelheid container is meer dan 2 en u zeer dringend bent, wij kunnen fabrieks prioritaire opbrengst laten uw goederen.

 

Als u in Vierkante Noten geinteresseerd bent, gelieve te aarzelen niet om ons met de elektronische post te versturen of ons te roepen. Ons professioneel team zal assit u aan kocht de kwaliteitsproducten.

Keer terug aanProducten
Keer terug aan

Roestvrij stalen moeren

Oproepen ons
Contactleverancier
Veranderingstaal