Y Type Stamper Bestand Vlakke Hoofdschroeven, het Bewijs van de de Boutenstamper van het Diefstalbewijs

Schroef van de de Veiligheidsmachine van de roestvrij staaly Aandrijving de Vlakke Hoofd

Materiaal Roestvrij staal 304
Hoofdtype Vlak hoofd
Aandrijvingstype Y type
Draadtype Machinedraad
Draaddia. M4
Punttype Vlak punt
Lengte 13mm
Rang 8.8
Eindig Duidelijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Productomschrijving

De veiligheidsschroef kan het openen van allerlei schroevedraaiers verhinderen. Het kan worden gebruikt om buitenshell van het product en de relevante delen aan te halen. Het kan de andere mensen verhinderen willekeurig te demonteren en de lekkage van nieuw producttechnologie verhinderen. Indien gebruikt in het openbare materiaal, kunnen de installatie van vast en de vrees om te ontmantelen, vrees voor de diefstal van delen van het vastmaken, een bepaalde rol van veiligheidsbescherming spelen.

De veiligheidsschroeven zijn gemakkelijk te installeren, maar om moeilijk of onmogelijk vervaardigd te zijn om het gebruiken van schroevedraaiers en standaardhulpmiddelen te verwijderen.

De veiligheidsschroeven kunnen opnieuw te gebruiken zijn (waar de schroef kan worden verwijderd en worden opnieuw geïnstalleerd gebruikend het overeenkomstige veiligheidshulpmiddel). Ook beschikbaar als permanente unidirectionele schroeven (waar zodra de schroef wordt geïnstalleerd het niet kan worden verwijderd).

De machineschroefdraden vereisen een ‚pre-onttrokken“ gat of het koppelen bevestigingsmiddel (noot) op het andere eind. Self-tapping draden, zullen hun eigen gat of draad, afhankelijk van het draadtype onttrekken (hoewel in sommige gevallen een geschikt proefgat kan worden vereist).

Y Type Stamper Bestand Vlakke Hoofdschroeven, het Bewijs van de de Boutenstamper van het DiefstalbewijsY Type Stamper Bestand Vlakke Hoofdschroeven, het Bewijs van de de Boutenstamper van het DiefstalbewijsY Type Stamper Bestand Vlakke Hoofdschroeven, het Bewijs van de de Boutenstamper van het Diefstalbewijs

Y Type Stamper Bestand Vlakke Hoofdschroeven, het Bewijs van de de Boutenstamper van het Diefstalbewijs

Bedrijfinleiding

 

De Hardwareco. van Ningbooukailuo, Ltd werd opgericht in 1999, is een belangrijke vervaardiging en een leverancier van bevestigingsmiddelen met een geschiedenis van product en de dienst meer dan 19 jaar geweest. Deze verplichting heeft niet gewankeld omdat de volledige klantentevredenheid altijd onze No.1-prioriteit is. Wij duren in het principe van „Kwaliteit voort en de integriteit is de reddingslijn van het onderhoud en de ontwikkeling van een onderneming“ en doet ons beste u beste bevestigingsmiddelen, meeste gunstige prijs, snelste levering en de beste diensten aanbieden. Wij hopen oprecht uw betrouwbare leverancier en partner te zijn.

Y Type Stamper Bestand Vlakke Hoofdschroeven, het Bewijs van de de Boutenstamper van het DiefstalbewijsY Type Stamper Bestand Vlakke Hoofdschroeven, het Bewijs van de de Boutenstamper van het DiefstalbewijsY Type Stamper Bestand Vlakke Hoofdschroeven, het Bewijs van de de Boutenstamper van het DiefstalbewijsY Type Stamper Bestand Vlakke Hoofdschroeven, het Bewijs van de de Boutenstamper van het DiefstalbewijsY Type Stamper Bestand Vlakke Hoofdschroeven, het Bewijs van de de Boutenstamper van het Diefstalbewijs 

FAQ

Q: Hoe ongeveer uw levertijd?

A: Het algemene spreken, als de goederen in voorraad zijn, kunnen wij levering kunnen hen met 2-5days, als de hoeveelheid 1-2container is, wij u met 18-25days geven, als de hoeveelheid container is meer dan 2 en u zeer dringend bent, wij kunnen fabrieks prioritaire opbrengst laten uw goederen.

 

Q: Wat is uw betalingsvoorwaarden?

A: Wij kunnen T/T, L/C voor algemene orde, Paypal en de Western Union voor kleine orde of steekproevenorde goedkeuren.

 

Q: Wat is uw verpakking?

A: Onze verpakking is 20-25kg voor één karton, 36 of 48pcs-kartons voor één pallet. Pallets één is over 900-960kg, kunnen wij ook het embleem van de klant op de kartons maken. Of wij pasten kartons volgens de verzoeken van klanten aan.

 

Q: Kunnen wij ons eigen embleem drukken?

A: Ja, kunnen wij het volgens uw verzoek maken.

 

Q: Kan ik kortingen krijgen?

A: Ja, voor grote orde, oude klant en frequente klanten, geven wij redelijke kortingen.

 

Q: Hoeveel schroeven kunt u per dag produceren?

A: Wij kunnen bijna 50000 tot 100000 PCs produceren een dag.

 

Q: Bent u handelsmaatschappij of fabrikant?

A: Wij zijn een professionele fabrikant gespecialiseerd in bevestigingsmiddelen meer dan 15 jaar.

 

Als u in veiligheidsschroef geinteresseerd bent, gelieve te aarzelen niet om ons met de elektronische post te versturen of ons te roepen. Ons professioneel team zal assit u aan kocht de kwaliteitsproducten.

 

Keer terug aanProducten
Keer terug aan

De Schroeven van de staalmachine

Oproepen ons
Contactleverancier
Veranderingstaal